ITWatch

Amerikansk cloud-selskab opjusterer og øger tilbagekøbet

Det amerikanske selskab Cloudera opjusterer sine forvetninger til året - blandt andet pga. højere abonnementsindtægter.

Foto: colourbox.com

Amerikanske Cloudera, som blandt andet udvikler software til håndtering af data, processing, lagring og analyse, stiger i torsdagens eftermarked med 8,5 pct., da koncernen i forbindelse med sit regnskab for tredje kvartal har opjusteret sin prognose og udviddet sit tilbagekønsprogram.

Cloudera venter nu et justeret overskud i hele regnskabsåret intervallet mellem 40 og 42 cent per aktie mod tidligere et resultat mellem 32 og 35 cent. På forhånd var der blandt analytikerne ventet en overskud på 34 cent per aktie, ifølge et estimat fra Bloomberg News.

Buddet på omsætningen i 2020 har også fået et løft til mellem 862 og 865 mio. dollar mod tidligere i området mellem 839 og 853 mio. dollar. Her var ventet 850 mio. dollar.

Det overståede tredje kvartal blev også en bedre oplevelse for Cloudera, end Wall Streets analytikere havde regnet med.

Koncernen så i perioden en stigning i omsætningen på 10 pct. til 218 mio. dollar mod ventede 209 mio. dollar, mens det justerede overskud per aktie blev på 15 cent, sammenlignet med et minus på 3 cent et år tidligere, og mod et konsensusestimat på 9 cent, ifølge Bloomberg News.

Det var først og fremmest abonnementsindtægterne, som klarede sig bedre end ventet i perioden, da de landede på 197 mio. dollar mod konsensus på 187 mio. dollar. Serviceindtægterne på 21 mio. dollar var derimod 0,5 mio. dollar under det ventede.

I forbindelse med regnskabet har bestyrelsen også godkendt yderligere aktietilbagekøb for 500 mio. dollar.

Cloud-spiller ansætter europachef

Omsætningen skyder i vejret hos cloud-specialist

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger