ITWatch

Mobilepay lancerer alternativ til betalingsterminaler

Danske Banks Mobilepay har med en ny gratis app lanceret en konkurrent til de traditionelle betalingsterminaler i mindre butikker.

Foto: /ritzau/Jakob Jørgensen/

Danske Banks Mobilepay har nu lanceret en gratis app, Myshop, der kan erstatte betalingsterminaler blandt mindre forretningsdrivende. Det skriver dagbladet Børsen.

"Det virker ret naturligt for folk at betale med det. Vi prøver at få folk til at betale mere med Myshop end fysisk terminal, fordi der er lavere gebyrer for os pr. transaktion," siger HR-chef og butiksansvarlig Nina Lund Forup fra smykkeforretningen Handcrafted Cph til Børsen.

Transaktionsprisen for Myshop, der er en afløser for Mobilepay Business, er højst 75 øre, mod op til 5 kr. for traditionelle terminaler.

Danske Bank oplyser, at Myshop i øjeblikket får 200 nye kunder dagligt, og har 5.000 aktive kunder, hvortil kommer 33.000 kunder fra Mobilpay Business.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.

Nets-udfordrer skruer op i Norden 

It-giganter vil dominere fremtidens finansmarked 

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs