ITWatch

Visma skal genskabe sit image efter frasalg

Visma er i Danmark bedst kendt som serviceleverandør af ydelser som HR og løn gennem BPO-forretningen. Efter frasalget af BPO-delen har man nu indstillet sigtet på at blive en dominerende spiller på det danske softwaremarked - præcis som man er i resten af Norden.

Foto: PR/Visma

Med frasalget af BPO-divisionen (servicedel med bogholderi- og lønserviceydelser) til kapitalfonden Hgcapital, har Visma sagt farvel til den afdeling, som de fleste danske virksomheder forbinder den norske softwareleverandør med.

Nu handler det i stedet om at gøre sig gældende i softwaremarkedet, hvor Visma traditionelt har været mindre synlig i Danmark, end i resten af selskabets store markeder i Norden, hvor netop software til især løn og økonomi er virksomhedens forretningsmæssige flagskibe.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs