ITWatch

Visma skal genskabe sit image efter frasalg

Visma er i Danmark bedst kendt som serviceleverandør af ydelser som HR og løn gennem BPO-forretningen. Efter frasalget af BPO-delen har man nu indstillet sigtet på at blive en dominerende spiller på det danske softwaremarked - præcis som man er i resten af Norden.

Foto: PR/Visma

Med frasalget af BPO-divisionen (servicedel med bogholderi- og lønserviceydelser) til kapitalfonden Hgcapital, har Visma sagt farvel til den afdeling, som de fleste danske virksomheder forbinder den norske softwareleverandør med.

Nu handler det i stedet om at gøre sig gældende i softwaremarkedet, hvor Visma traditionelt har været mindre synlig i Danmark, end i resten af selskabets store markeder i Norden, hvor netop software til især løn og økonomi er virksomhedens forretningsmæssige flagskibe.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs