ITWatch

EG's nye håndværkersatsning skal sætte turbo på væksten

EG satser hårdt på at øge sin markedsandel, når det kommer til at levere softwareløsninger til bygge- og anlægsbranchen. Selskabets seneste satsning skal understøtte alle industriens it-behov og vokse mere end det officielle mål for resten af EG.

Brian Sørensen, direktør i EG Byg og Installation. | Foto: PR/EG

Med lanceringen af en ny totalløsning på it-området for bygge- og anlægssegmentet, kaldet EG One, satser EG på at styrke deres placering, når det kommer til at betjene især byggebranchens små og mellemstore virksomheder.

"Vi har på nuværende tidspunkt 5000 kunder, og potentialet er klart. Vi har over de sidste fire år haft en temmelig aggressiv vækst på bygge- og anlægssegmentet, og den vil vi meget gerne forfølge," lyder det fra Brian Sørensen, direktør i EG Byg og Installation.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs