ITWatch

EG's nye håndværkersatsning skal sætte turbo på væksten

EG satser hårdt på at øge sin markedsandel, når det kommer til at levere softwareløsninger til bygge- og anlægsbranchen. Selskabets seneste satsning skal understøtte alle industriens it-behov og vokse mere end det officielle mål for resten af EG.

Brian Sørensen, direktør i EG Byg og Installation. | Foto: PR/EG

Med lanceringen af en ny totalløsning på it-området for bygge- og anlægssegmentet, kaldet EG One, satser EG på at styrke deres placering, når det kommer til at betjene især byggebranchens små og mellemstore virksomheder.

"Vi har på nuværende tidspunkt 5000 kunder, og potentialet er klart. Vi har over de sidste fire år haft en temmelig aggressiv vækst på bygge- og anlægssegmentet, og den vil vi meget gerne forfølge," lyder det fra Brian Sørensen, direktør i EG Byg og Installation.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Analytikere: TDC Net-chef kan tage tid at erstatte

Den afgående chef hos TDC Net, Andreas Pfisterer vil være attraktiv for mange udenlandske teleoperatører, der overvejer at gå samme vej til som TDC. Men trods stor rotation i telebranchen, hænger hans afløser ikke på træerne, mener analytiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs