ITWatch

BEC-direktør: Vi ser potentielt ind i øget konsolidering

Efter Jyske Banks opkøb af Handelsbankens danske aktiviteter, flytter den til Bankdata. Det vil betyde, at BEC må tilpasse sig, fortæller BEC’s direktør Jesper Nielsen til Computerworld.

Foto: PR/BEC

Samlet set flytter mere end 130.000 kunder til Jyske Banks datacentral Bankdata, som følge af opkøbet af Handelsbankens danske aktiviteter. Det sker i løbet af 2022, hvis de sidste godkendelser af opkøbet falder på plads. Det skriver Computerworld.

Direktør for BEC Jesper Nielsen regner med, at det er muligt at finde den nødvendige vækst for at undgå nedskæringer eller prisstigninger.

”Vi har nogle banker, der i forvejen vækster. Og vi ser potentielt ind i øget konsolidering. Så lad os nu se, hvor alvorligt det bliver. Vi har strengt taget fem år til at se situationen an i,” siger han til Computerworld.

It-leverandør til banker afviser prisstigning efter exit

Datacentrals nye direktør vender retur til finanssektoren: ”Jeg får hånden på kogepladen på en helt anden måde”


Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs