ITWatch

Snap styrtdykker på børsen

Snapchat-ejeren har nedjusteret sine forventninger til andet kvartal af 2022.

Foto: Janus Engel/Ritzau Scanpix

Snap drattede kraftigt i mandagens eftermarked, efter at selskabet som følge af en ”større og hurtigere forværring” af det makroøkonomiske miljø nedjusterede sine forventninger til andet kvartal af 2022.

Det fremgår af en meddelelse, som Snapchat-ejeren har offentliggjort efter amerikansk børslukning.

Der ventes nu i andet kvartal en omsætning og et justeret driftsoverskud før af- og nedskrivninger (EBITDA) under det nedre interval af de hidtidige forventninger om en omsætningsvækst på 20-25 pct. og et justeret EBITDA-resultat på 0-50 mio. dollar.

Forventningerne var i forvejen under analytikernes estimater, skriver Bloomberg News.

Aktien droppede ikke mindre end 31 pct. i eftermarkedet. Også Twitter og Facebook-ejer Meta faldt i eftermarkedet efter nedjusteringen med henholdsvis 3,7 og 7,1 pct.

Tiltale: Hundredvis blev snydt på Snapchat

Snapchat ansætter dansk landechef for Norden

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs