ITWatch

Digital boghandel udruller streamingtjeneste og sliber vækstplaner med ny kapital

Bogtjenesten Tales.dk har udbygget sin fordelsklub med en streamingtjeneste, der vil konkurrere på både pris og rabataftaler. Selskabet har for nylig fået yderligere tre investorer om bord, herunder tidligere direktør for Zalando i Norden, der skal hjælpe med udruling i nye markeder.

Foto: Tales/PR

Efter Tales.dk, som er baseret på at sælge bøger online, i begyndelsen af året varslede, at der var ambitioner om søsætning af en ny streamingtjeneste i forlænge af bogsalget, er planerne endelig ført ud i livet.

Tales.dk har i løbet af september sat strøm til tjenesten i en soft launch, inden der den kommende tid vil blive sat mere tryk på markedsføring af den nye konkurrent i markedet. Det fortæller Ramus Vittrup Halvor, adm. direktør og medejer af selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

EET fortsætter aggressiv strategi med ny ejer

Hardwaredestributøren EET er blevet solgt til endnu en kapitalfond, der med et mere internationalt afsæt skal skubbe til aggressiv vækstrategi med opkøb i hobetal. "Vi er i en god gænge, som Pamplona kan være med til at accelerere," lyder det fra topchef om den nye ejer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs