ITWatch

Dansk tech-virksomhed modtager 335 mio. kr. fra amerikansk venturefond

Eloomi, der beskæftiger sig med HR-teknologi, vil bruge pengene fra den amerikanske venturefond til at vokse sig endnu større.

Claus Johansen, adm. direktør og stifter af Eloomi | Foto: Eloomi / PR

Den amerikanske venturefond Great Hill Partners skyder 335 mio. kr. i den danske tech-virksomhed Eloomi, der beskæftiger sig med HR-teknologi og udvikler software til personalerelateret indhold online, og overtager samtidig en tredjedel af selskabet, skriver Børsen.

Kapitaltilførslen skal bruges til at få virksomheden til at vokse sig endnu større og opnå unicorn-status, der indebærer, at virksomhedens værdi overstiger 1 mia. dollar.

"Med de penge, vi får ind nu, og dem, vi har stående på bankbogen i forvejen, så har vi penge nok til at kunne realisere at blive den næste danske unicorn, hvis alt går godt, og markedet er med os," siger Claus Johansen, adm. direktør og stifter, til avisen.

Eloomi beskæftiger over 100 ansatte og har kontorer i København, London, England, og Orlando, Florida.

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs