ITWatch

Systematic og 7N indgår i milliardstor rammeaftale med Skat

Systematic og 7N skal levere it-ydelser til Skat i ny stor rammeaftale, der samlet er flere milliarder værd.

Foto: PR/Freelance

Systematic har vundet en plads i en rammeaftale med Skat med blandt andet 7N som underleverandør.

Systematic er dermed med i opløbet om opgaverne under en stor rammeaftale om it-udviklingsydelser for styrelserne under Skatteministeriet til en samlet anslået værdi på tre milliarder kroner, skriver Systematic.

"Skatteministeriet har indgået aftaler med seks it- og konsulentvirksomheder som leverandører til en rammeaftale med en samlet anslået værdi på tre milliarder kroner. Rammeaftalen gælder it-udviklingsydelser for styrelserne under Skatteministeriet og løber over de næste fire år," skriver selskabet.

Systematic er med 7N og ingeniørselskabet COWI på banen som underleverandører med opgaver og udviklingsbistand inden for it-udvikling og konvertering, idriftsættelse, samt support og vedligeholdelse.

De tre selskaber, der altså går sammen i aftalen, har i forvejen mange leverancer til det offentlige som til Skatteforvaltningen, Spillemyndigheden, Erhvervsstyrelsen, Vejdirektoratet, Landbrugsstyrelsen, Miljøstyrelsen og KOMBIT.

"Systematic har mere end 30 års erfaring fra udvikling, levering og drift af komplekse software- og økosystemer til offentlige og private virksomheder. Sammen med højt specialiserede konsulenter fra 7N og COWI står vi stærkt til at understøtte den digitale transformation, som Skatteministeriet er i gang med," siger Flemming Thomsen, Group Senior Vice President i Systematic.

"Vi anser generelt samarbejdet med Skatteministeriet for et langvarigt, strategisk partnerskab, hvor vi sammen frembringer innovative digitale løsninger, som resulterer i målbare administrative lettelser for borgere og virksomheder i Danmark," siger siger han.

Dansk it-selskab bejler til milliardkontrakt i USA

Systematic har udviklet gratis coronaløsning til myndighederne

 

 

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger