ITWatch

Start-up-fabrikken Founders har fundet en ny opskrift på succes

Med tålmodige investorer i ryggen har Founders på otte år skabt start-ups på samlebånd. Nu gør partner Simon Sylvest status.

Bestseller-stifter Anders Holch Povlsen er en blandt flere storinvestorer bag Founders. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

"Det er ikke et succeskriterium at starte mange virksomheder. Men vi kan sige med stolthed i stemmen, at vi er en virksomhedsfabrik."

Simon Sylvest er en af de seks partnere i Founders. En lidt usædvanlig konstruktion, der ikke bare skyder penge i nye selskaber, men selv er med til at skabe dem og arbejde i dem. Og for at forklare, at de ikke bare kommer med penge og lidt gode råd til iværksættere, kalder han selv Founders for et startup-studie – ligesom et filmstudie – eller en fabrik, fordi produktionen af nye virksomheder er blevet sat i system.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs