ITWatch

Start-up-fabrikken Founders har fundet en ny opskrift på succes

Med tålmodige investorer i ryggen har Founders på otte år skabt start-ups på samlebånd. Nu gør partner Simon Sylvest status.

Bestseller-stifter Anders Holch Povlsen er en blandt flere storinvestorer bag Founders. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

"Det er ikke et succeskriterium at starte mange virksomheder. Men vi kan sige med stolthed i stemmen, at vi er en virksomhedsfabrik."

Simon Sylvest er en af de seks partnere i Founders. En lidt usædvanlig konstruktion, der ikke bare skyder penge i nye selskaber, men selv er med til at skabe dem og arbejde i dem. Og for at forklare, at de ikke bare kommer med penge og lidt gode råd til iværksættere, kalder han selv Founders for et startup-studie – ligesom et filmstudie – eller en fabrik, fordi produktionen af nye virksomheder er blevet sat i system.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs