ITWatch

Teladoc Health køber Livongo Health i milliardhandel

Telemedicinselskabet Teladoc Health køber Livongo Health. Handlen er vurderet til 18,5 mia. dollar.

Arkivfoto. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Det amerikanske telemedicinselskab Teladoc Health køber selskabet Livongo Health i en handel vurderet til 18,5 mia. dollar, skriver Teladoc Health i en pressemeddelelse.

Selskabet Livongo Health tilbyder en coaching-platform for folk med kroniske sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Når de to selskaber er fusioneret, vil de eksisterende aktionærer i Teladoc Health eje 58 pct. af det samlede selskab, mens eksisterende aktionærer i Livongo vil eje de resterende 42 pct.

Det nye selskab forventes at have en pro forma omsætning på 1,3 mia. dollar og et pro forma justeret driftsresultat (EBITA) på mere end 120 mio. dollar i 2020.

I formarkedet onsdag stiger Livongo Health 6,9 pct. til 154,50 dollar.

Jason Gorevic, den nuværende administrerende direktør for Teladoc Health, bliver administrerende direktør for det fusionerede selskab, som vil bære navnet Teladoc Health.

"Sammen vil vi transformere oplevelsen af sundhedspleje, fra præventiv behandling til de mest komplekse sygdomssager, og bringe holistisk personpleje til kunderne og større værdi til vores klienter og aktionærer som resultat," siger Jason Gorevic i pressemeddelelsen.

Handelen mellem de to selskaber forventes at være gennemført i slutningen af fjerde kvartal.

IT-Branchen hilser ny it-strategi velkommen fra regionerne

Healthtech-virksomheder: Krisen vil forandre vores industri for altid

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger