ITWatch

Dansk-slovakisk it-selskab starter nyt vækstkapitel

It-selskabet Cloudfarms, der dels er startet i Danmark og dels i Slovakiet, sætter nu gang i næste kapital efter at være blevet opkøbt af tyske BASF.

Foto: Peter Hove Olesen

It-selskabet Cloudfarms, der leverer løsninger til de europæiske svineproducenter, starter et nyt kapital efter salget til den tyske kemikoncern, BASF, skriver Børsen.

"Jeg tror da, vi fortsat mindst skal vokse 30-40 pct. om året. Nu får vi adgang til store ressourcer, en masse viden og ikke mindst de muligheder, som BASF's stærke, globale markedsposition giver. BASF kan åbne dørene til nye kunder og nogle af verdens allerstørste svineproducenter – langt større end dem, vi selv har fået som kunder," siger Jens Toppenberg, der er stifter og direktør i Cloudfarms, til mediet.

Løsningerne, som it-selskabet leverer til svineproducenterne, er et overblik og samling af data på de nogle gange meget store produktioner.

Cloudfarms løsninger bliver i øjeblikket brugt af producenter i 37 lande. Selskabet blev stiftet i 2013 og har hovedkvarter i Bratislava, Slovakiet.

Stort kemiselskab køber dansk-slovakisk teknologifirma

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger