ITWatch

Nyt projekt kortlægger byggebranchens digitale fremtid

Overalt i samfundet – også i byggebranchen – hersker der usikker om, hvad digital disruption egentlig er, og hvad det betyder for de fremtidige forretningsmodeller. Det forsøger ph.d.-projekt at gøre op med ved at udpege digitale pejlemærker for bygge- og anlægsbranchen.

"Nye aktører uden en egentlig historisk baggrund i en branche vil kunne træde ind og umiddelbart tilbyde konkurrencedygtige ydelser, som de etablerede aktører er nødt til at forholde sig til," siger forsker Sidsel Katrine Ernstsen. | Foto: Josef Oehmen

Ingen kan være i tvivl om, at nutiden er blevet digital, og fremtiden bliver sandsynligvis endnu mere digital, end vi overhovedet er i stand til at forestille os.

I byggebranchen har man påbegyndt en omfattende digitaliseringsproces, men hvilke teknologier der kommer til at præge fremtiden og på hvilken måde, kan være svært at spå om. En egentlig facitliste kommer man i hvert fald til at lede længe efter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs