ITWatch

Byggebranchen hænger efter digitalt

På trods af at byggebranchen bliver stadig mere digital, foregår digitaliseringsprocessen slet ikke i samme takt som i erhvervslivets øvrige brancher. Et digitalt rejsehold skal nu rådgive branchen.

Foto: Ritzau Scanpix/Søren Bidstrup.

Den danske byggebranche er ganske udmærket klar over behovet for at investere i digitale værktøjer. Men udviklingen går slet ikke hurtigt nok, og i visse tilfælde går den endda i den stik modsatte retning med faldende investeringer til følge. Det viser den seneste it-analyse fra Dansk Byggeri, der netop er offentliggjort.

At bygge- og anlægsbranchen rent faktisk bliver mere og mere digital, er et faktum, men selv om analysen viser, at brugen af it stiger år for år, går udviklingen stadig alt for langsomt. Efter fem år, hvor byggeriets investeringer i it-teknologi er steget støt, er de endda faldet en smule det seneste år, hvilket betyder, at branchens investeringer klart halter efter det øvrige erhvervsliv.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs