ITWatch

Kammeradvokaten vil tjene flere penge på digitale løsninger

Kammeradvokaten er oppe på at have lanceret 11 nye digitale produkter. Men nu skal legaltech-produkterne i højere grad levere indtjening til firmaet, siger Kammeradvokatens ledende partner. Det seneste produkt har gjort advokatarbejdet overflødigt.

Tomas Ilsøe Andersen, managing partner hos Kammeradvokaten. | Foto: PR

Advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten, er nu ved at være klar til at lancere seneste skud på stammen i sin store digitale strategi. Det nyeste legaltech-produkt kaldet Document drafter vil ramme markedet inden årets udgang og bliver dermed det fjerde produkt, som Kammeradvokaten har sat på markedet i år, siger advokatfirmaets managing partner Tomas Ilsøe Andersen.

Digitaliseringen har åbnet for nye muligheder, og ved at lancere legaltech-produkter er Kammeradvokaten ved at åbne op for nye indtægtskilder, som ikke er begrænset af den klassiske forretningsmodel for advokater, der ofte bygger på timeprisbetaling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs