ITWatch

NNIT-selskab i kraftig vækst i opkøbsår

NNIT's tilkøbte Microsofthus Scales leverer en betydelig vækst i 2017. Købsprisen viser, at NNIT har betalt syv gange driftindtjeningen for Scales.

Foto: PR/NNIT

NNIT´s tilkøbte Scales kommer solidt ud af 2017, viser selskabets netop aflagte regnskab. Således viser tallene, at Svales henter en bruttofortjeneste på 101 mio. kr. i 2017, en kraftig fremgang fra 68 mio. kr. året før.

Ser man på driftindtjeningen i Scales, så stiger den fra 15 til 17 mio. kr. og betyder dermed, at NNIT har købt en vækstvirksomhed

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs