ITWatch

Dansk spilselskab vil på børsen i Stockholm

Det danske spilselskab Better Collective bekræfter nu, at man går efter at blive børsnoteret i Sverige inden udgangen af 2018.

Jesper Søgaard, stifter og adm. direktør, Better Collective. | Foto: PR/Better Collective

Spilselskabet Better Collective vil lave en børsnotering på den svenske Nasdaq-børs i Stockholm, meddeler det danske selskab i en pressemeddelelse.

Tidligere har kilder spekuleret i, at en børsnotering kan ende med at værdisætte selskabet til mere end to mia. kr.

Better Collective, der har et samarbejde med flere spil- og gablinghjemmesider om at sende kunder i deres retning, vil bruge børsnoteringen til at fortsætte selskabets vækst. I 2017 havde virksomheden en organisk vækst på 28 pct. og en omsætning på 196 mio. kr.

"De seneste år har vi virkelig gået videre med den organiske vækst og begyndt at gennemføre vores M&A-strategi. Vi har leveret solid vækst, lanceret nye innovative produkter og løftet virksomheden til nye standarder på alle niveauer," siger Jesper Søgaard, stifter og adm. direktør, i pressemeddelelsen.

Jesper Søgaard stiftede selskabet tilbage i 2002 med Christian Kirk Rasmussen, og ser frem til at få hjulene til at rulle endnu hurtigere i Better Collective.

"Vi befinder os i en stærk position baseret på vores skalering, international tilstedeværelse og teknologisk ekspertise. Vi finder tiden til at fremskynde vores vækst endnu mere og tage en ledende rolle i den igangværende konsolidering af Igaming-datterselskaber," siger han.

Selskab bag spilplatform fortsætter med høj vækst

Dansk spilselskab står til milliardstor børsnotering

Mere fra ITWatch

Bekymringen stiger hos datacenterkunder efter gas-sabotage

Bekymringen for sabotage af den fysiske infrastruktur smitter nu også af på landets datacentre. Globalconnect er opmærksomme på problemet og øger sikkerheden, men datacentrenes brancheforening er mere bekymret for de stigende energipriser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs