ITWatch

NNIT: Sænker kursmål til 180 kr. fra 200 kr.

Efter tirsdagens regnskab har ABG Sundal Collier sænket kursmålet på NNIT.

Foto: PR/NNIT

NNIT har fået sænket kursmålet af ABG Sundal Collier til 180 kr. fra 200 kr. efter tirsdagens regnskab for første kvartal, der bød på en lille nedjustering af forventningerne til omsætningen.

Børshusets anbefaling lyder fortsat på "hold", viser data fra Bloomberg News.

NNIT leverede i første kvartal i år lavere omsætning og overskud end i samme kvartal sidste år. It-selskabet oplevede et overraskende fald i omsætningen fra selskabets "ophav", Novo Nordisk, og det var baggrunden for selskabets nedjustering af vækstforventningerne til omsætningen for hele året.

NNIT justerede forventningerne til 2018 til omsætningsvæksten i faste valutakurser til 3-6 pct. fra tidligere 4-7 pct., mens forventningerne til driftsmarginen fastholdes på omkring 10-10,5 pct. - ligeledes i faste valutakurser.

Regnskabet landede efter dansk børslukketid tirsdag, hvor NNIT-aktien lukkede uændret i 181 kr.

/ritzau/FINANS

NNIT's pengemand: Indtjeningsfald kom uventet 

NNIT sænker vækstmål 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs