ITWatch

Targit opjusterer på salgsfronten: Vil være i top tre i alle markeder

Den nordjyske business intelligence-virksomhed Targit har efter et tumultarisk 2017 med tre adm. direktører og flytning fra Hjørring til Aalborg sat sigtet mod mere lukrative tider, hvilket blandt andet betyder op mod en tredjedel flere ansatte.

Leif Vestergaard, adm. direktør i Targit, ser ikke meget til sit salgspersonale i denne tid, da timerne i høj grad går med kundebesøg. | Foto: Kristoffer Veggerby

Hos den danske it-virksomhed Targit, der arbejder med business intelligence, er tiden nu kommet til at kigge fremad efter virksomheden gennemlevede flere større omvæltninger i 2017.

Et år, hvor selskabet først blev opkøbt af kapitalfonden Gro Capital, sidenhen formåede at skifte adm. direktør to gange, indtil man placerede tidligere EG-topchef Leif Vestergaard i chefstolen, og i slutningen af året flyttede fra "fødebyen" Hjørring til havnen i Aalborg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

EY køber tech-rådgiver

Rådgivningsfirma bliver opslugt af EY Danmark, der vil ”styrke kvaliteten af M&A-rådgivning”. Det opkøbte firma med 20 rådgivere har fokus på køb og salg af teknologivirksomheder.

Klumme: Sådan hjælper vi generation Z godt i gang

En ny generation er på vej på arbejdsmarkedet, og dens opfattelse af det gode arbejdsliv betyder, at virksomheder bør genoverveje deres tilgang til HR og ansættelsesformer, lyder det fra Milestone Systems’ Simon Thule Viggers i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs