ITWatch

SAP skal levere til Aldi i Danmark

Aldi har valgt et it-system fra SAP som erstatning for sin egenudviklede software.

Foto: SAP

Aldi vil rulle it-systemet SAP Retail ud i sine danske butikker. Det skal erstatte et gammelt it-system, som dagligvarekæden selv har udviklet for mange år siden, skriver Børsen.

Investeringen i it-systemet fra tyske SAP beskrives af Børsen som "massiv", og systemet vil give overblik over solgte varer, effekten af salgskampagner og andet, som tidligere har været umuligt for Aldi at holde styr på.

SAP Retail er allerede at finde i Dansk Supermarkeds butikker, mens Coop ifølge Børsen er på vej med en milliardinvestering i systemet.

Ny SAP-chef skal sætte fut under digital transformation

SAP køber amerikansk selskab for 2,4 mia. dollar 

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs