ITWatch

Systematic kæmper med at ansætte dygtige folk

Toplinjen rundede for nylig en mia. kr. hos aarhusianske Systematic, men med væksten skal der også ansættes nye medarbejdere. Det er "svært," lyder det fra adm. direktør Michael Holm til Computerworld.

Foto: PR/Systematic

Aarhusianske Systematic har som mange andre it-virksomheder svært ved at ansætte folk i et tempo, der modsvarer udviklingen på toplinjen, som nåede en mia. kr. i sidste regnskabsår.

Det siger adm. direktør Michael Holm til Computerworld.

"Det er svært at få de folk, vi skal bruge. Sidste år ansatte vi knap halvanden medarbejder om dagen. Nu er der lige begyndt 28 nye medarbejdere her 1. februar, men vi har stadig 80 ledige stillinger," lyder det.

Ifølge mediet skal Systematic samlet hyre 150-200 personer næste år. 80 skal ansættes i Danmark, mens en del skal hyres i Rumænien. Her vil Michael Holm vokse fra 100 medarbejdere til 150-200 i løbet af 2018.

Systematic-ejer: Flere af vores produkter var aldrig lykkedes under en kapitalfond

EU-kampagne skal skaffe ny it-arbejdskraft 

Systematic efter rekordregnskab: Væksten skal komme fra spinoffs 

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs