ITWatch

Apple Music er tæt på at indtage førstepladsen i USA

Apple er tæt på at overhale Spotify i USA.

Apple Music er tæt på at overhale Spotify i USA målt på antal betalende abonnenter. Apples amerikanske kundebase er vokset med omkring 5 pct., hvorimod Spotifys kundebase er vokset med omkring 2 pct. om måneden.

Det skriver The Wall Street Journal.

Fremgangen for Apple Music sender, ifølge The Wall Street Journal, signaler om en stigende konkurrence mellem musikstreaming-branchens dominerende aktører.

Apples popularitet skyldes blandt andet, at servicen er forudinstalleret på alle selskabets populære produkter, heriblandt alle iPhones og Apple Watches. Apple Music vil, hvis den foreløbige vækstrate fortsætter, kunne overgå Spotify på det amerikanske marked allerede til sommer.

På globalt plan forbliver Spotify dog størst med næsten to gange så mange betalende abonnenter som Apple, der er nummer to på listen.

Andre konkurrenter i musikstreaming-branchen er blandt andet Pandora Media, Amazon.com og YouTube, der ejes af Google's moderselskab, Alphabet.

/ritzau/FINANS

Teleselskabernes nye trumfkort: Snart kan mobilnettet nå vanvittige hastigheder 

Amazon sidder tungt på fremtidens platform – nu gælder det om ikke at blive opslugt 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs