ITWatch

Længe ventede data-vejledninger forsinket igen – ministerium gentager begrundelse

Om to uger træder EU's persondata-stramninger i kraft, men Justitsministeriet mangler at skrive vigtige vejledninger. Dansk Erhverv påpeger, at virksomheder arbejder hårdt for at leve op til kravene. "Vi ville derfor ønske, at også de sidste nationale vejledninger var på plads."

Foto: Google Maps

Det er efterhånden blevet en kamp mod uret for Justitsministeriet at skrive en række praktiske vejledninger til virksomheder og myndigheder om, hvordan de skal implementere og håndtere EU's kommende persondatalov, GDPR.

Først skulle vejledningerne have været på plads ved årsskiftet. Så blev deadline skubbet til marts. Men selv om der er under en måned til, at GDPR træder i kraft, mangler Justitsministeriet stadig at skrive to vejledninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs