ITWatch

Krisen får Universal Robots' kunder til at foretage et drastisk skifte

Den danske robotindustri satser på, at erhvervslivet vil investere kraftigt i automationsteknologi i de kommende år i et forsøg på at gøre forsyningskæderne mindre sårbare og mere fleksible.

Jürgen von Hollen er topchef for Universal Robots. | Foto: UR/MIR

Danmarks største robotselskab kan allerede mærke, at krisen får alskens forretninger til at smide deres forsyningskæder op på tegnebordet igen.

Det fortæller topchefen for Universal Robots, Jürgen von Hollen, oven på de seneste måneders forlydender om, at pandemien kan føre til en hjemtagning af produktionen i et forsøg på at skabe et mere fleksibelt og knap så sårbart setup.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs