ITWatch

Ny landbrugsrobot skal sikre dansk virksomhed eksportsucces

En kraftigere udgave af Agrointellis markrobot er allerede inden lancering eftertragtet, og de første salg er landet. Nu skal robotten ud over rampen, og direktøren drømmer stort.

Foto: AgroIntelli / PR

De første salg er lavet, og interessen er stigende.

Store landbrugslande som Ukraine, Tjekkiet og Polen har fået øjnene op for danske Agrointelli, som onsdag viste sin nyeste landbrugsrobot frem. Den har været under udvikling i to år og er en kraftigere og stærkere udgave end tidligere varianter og rummer op til 150 hestekræfter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs