ITWatch

Fynsk robotvirksomhed flytter ind i 8000 kvm konkursbo

Robotvirksomheden Odico har investeret i 8000 kvm lokaler, hvor den får plads til at vokse.

Foto: Odico PR

Tidligere boede den konkursramte forsvarsvirksomhed Falck-Schmidt i det gamle elværk på Odense Havn. Men fra 1. juli flyttede robotvirksomheden Odico, der leverer robotløsninger til byggebranchen, ind i de 8000 kvm store lokaler.

Her får virksomheden mulighed for at udvide sig, lyder det i en pressemeddelelse.

"Vi er vokset ud af vores nuværende rammer, hvorfor det har været nødvendigt at finde nye. Dels så vi bliver i stand til at gennemføre ordrer med stor fysisk volumen, dels så vi kan sikre tilstrækkeligt produktionsareal til vores beskrevne planer for de kommende år," siger adm. direktør Anders Bundsgaard i meddelelsen.

Ejendommen indeholder både kontorlokaler og plads til produktion i stor størrelse med 20 meter til loftet i den store hal.

Det fynske selskab blev sidste år børsnoterede på Nasdaq First North og det indbragte 30 mio. kr., som kunne finansiere de nye lokaler.

Plads til flere

Odico understreger i pressemeddelelsen, at der er rigeligt plads til andre samarbejdspartnere og virksomheder, der har behov som Odicos.

Overfor Fyens.dk fortæller Anders Bundsgaard desuden, at han godt kunne tænke sig et industrielt udviklingsmiljø i lokalerne i samarbejde med andre robotvirksomheder, der ligesom Odico er i vækst.

Ejendommen er ifølge tingbogen købt gennem ejendomselskabet Oslogade 1, Odense ApS, hvor Anders Bunsgaard er direktør og medejer.

Denne artikel er leveret af ITWatchs søstermedie EjendomsWatch.

Dansk robotfirma lander aftale med ny leverandør 

Blue Ocean Robotics køber amerikansk tele-robot 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs