ITWatch

Dansk robotselskab vil udleje robotter

Mobile Industrial Robots kaster sig ud i en alternativ finansieringsmodel, der kan give adgang til robotter til en timepris på 27 kroner, lover selskabet.

PR
Foto: PR

Mobile Industrial Robots har lanceret, hvad selskabet selv kalder en ny finansieringsmodel" ved navn MiR Finance.

Modellen er, at man kan lease robotter frem for at købe dem, hedder det.

"Denne type ydelse, der også betegnes som "robots as a service" (RaaS), giver alle firmaer – små som store – mulighed for at implementere robot-løsninger uden at det kræver stor kapital," skriver selskabet i en meddelelse.

"Mens salget af vores mobile robotter fortsat vokser verden over, er tendensen, at både de store multinationale og mindre virksomheder ofte foretrækker at lease deres logistik-udstyr frem for at skulle lave en stor forudgående investering," siger Thomas Visti, CEO, MiR i meddelelsen.

"Ved at tilbyde leasing, rykker vi vores robotter til at være en operationel udgift frem for en egentlig investering, hvilket giver vores kunder mulighed for at komme hurtigt i gang med at høste de fordele, mobile robotter tilbyder – nemlig at automatisere monotone arbejdsopgaver."

Selskabet har medsendt priseksempler, der viser, at det koster, hvad der svarer til omkring 27 kr. i timen eller 4300 kr. om måneden at lease en MiR100 robot.

Hospitals-succes får robotvirksomhed til at se mod Tyskland og USA

Robotter, compliance og datasikkerhed i højsædet til fintech-topmøde

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger