ITWatch

Børsnotering skal sikre vækst i endnu et robotselskab

Robotselskabet Scape Technologies vil skaffe et større to-cifret millionbeløb via en børsnotering inden årets udgang.

Næste i rækken af danske robotselskaber, der går på børsen, kan meget vel blive Scape Technologies. Selskabets direktør forventer at ramme Nasdaq First North-børsen i København inden 2018 rinder ud.

Det skriver Børsen.

Målet er at rejse 35 mio. kr. via en børsnotering, og pengene skal bruges til at udvide forretningen.

"Vi kan ikke skalere vores forretning, uden at vi kan investere i to ting primært. Vi skal have en større salgsstyrke. Ikke nødvendigvis vores egen, men vi skal arbejde via partnere og have forhandlere den vej, som kan gå ud til virksomhederne. For at det skal virke og kan være nemt for dem, så skal vi have lagt et brugervenligt interface på vores software," siger Søren Bøving-Andersen til Børsen.

Scape Technologies er specialiseret i at udvikle software målrettet robotter, der går det muligt at arbejde med 3D-sensorteknologi og kunstig intelligens på produktionslinjer inden for eksempelvis bilindustrien.

Business-engle udkonkurrerer venture i kampen om lovende robotfirmaer 

Endnu en fynsk robotvirksomhed vil på børsen 

Mere fra ITWatch

Dansk konsulenthus solgt til finner

Danske Intellishore er blevet opkøbt af finske Solita. Konsulenthuset fortsætter som et selvstændigt selskab, men kan fremover trække på 1200 nye kollegaer til at sætte yderligere fart på væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs