ITWatch

Odico-direktør: ”Man skal turde at indrømme, at det var en fejl"

Efter et tumultarisk år hvor robotvirksomheden Odico vragede den svenske børs til fordel for den danske, satser selskabet nu på arbejdsro til udviklerne.

Foto: PR/ODICO

Det vakte en hel del opsigt, da det odenseanske robotselskab Odico i 11. time valgte at droppe en børsnotering i Sverige for i stedet at lade sig notere i Danmark. Men det var det rigtige valg at tage mener direktør Anders Bundsgaard, der mener det er vigtigt ”at turde at indrømme, at det var en fejl og komme videre.”

Det siger han til Børsen.

I det hele taget har det været en kringlet proces frem mod børsnoteringen på First North i juli, da der har været store diskussioner om, hvad der var den rette strategi for virksomheden. For det var ikke givet på forhånd, at det overhovedet skulle ende med en børsnotering.

"Der har været nogle gange undervejs, hvor jeg er blevet udfordret på, om det har været det rigtige at holde fast i. Vi har haft mange rådgivere inde over, der har rystet på hovedet, " siger han.

Pengene man endte, som Odico endte med at rejse gennem børsnoteringen, skal nu give arbejdsro til selskabets udviklere, som skal have frihed til arbejdet med de produkter, som skal drive Odicos vækst i fremtiden.

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs