ITWatch

Fynsk robotselskab udskyder børsnotering for anden gang

Robotvirksomheden Odico udsætter en planlagt børsnotering i Sverige og får tidligere TDC-koncerndirektør som ny bestyrelsesformand og investor.

Foto: PR/ODICO

Først lød målsætningen på en børsnotering på svenske Aktietorget i løbet af februar for robotvirksomheden Odico. Den blev siden udskudt, og i stedet skulle den ske inden udgangen af første kvartal, men de planer er også forsinket. Det skriver Børsen.

Det vil dog komme nyt i den nærmeste fremtid, fortæller Odicos nye bestyrelsesformand Jens Munch-Hansen, tidligere koncerndirektør i TDC.

"Jeg har ikke nogen kommentarer lige nu. Vi er klar til at melde ud om et par uger," siger Jens Munch-Hansen til Børsen.

Avisen skriver, at Jens Munch-Hansen ifølge cvr-registret udover posten som bestyrelsesformand er ny aktionær med en aktiepost på mellem 10 og 15 pct.

Robotfirma udskyder børsnotering 

Fynske robotter vil på børsen i Sverige 

Mere fra ITWatch

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs