ITWatch

Fynsk robotselskab udskyder børsnotering for anden gang

Robotvirksomheden Odico udsætter en planlagt børsnotering i Sverige og får tidligere TDC-koncerndirektør som ny bestyrelsesformand og investor.

Foto: PR/ODICO

Først lød målsætningen på en børsnotering på svenske Aktietorget i løbet af februar for robotvirksomheden Odico. Den blev siden udskudt, og i stedet skulle den ske inden udgangen af første kvartal, men de planer er også forsinket. Det skriver Børsen.

Det vil dog komme nyt i den nærmeste fremtid, fortæller Odicos nye bestyrelsesformand Jens Munch-Hansen, tidligere koncerndirektør i TDC.

"Jeg har ikke nogen kommentarer lige nu. Vi er klar til at melde ud om et par uger," siger Jens Munch-Hansen til Børsen.

Avisen skriver, at Jens Munch-Hansen ifølge cvr-registret udover posten som bestyrelsesformand er ny aktionær med en aktiepost på mellem 10 og 15 pct.

Robotfirma udskyder børsnotering 

Fynske robotter vil på børsen i Sverige 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs