ITWatch

Investorer flokkes til Odense for at møde robot-iværksættere

Mere end 130 investorer og fonde drager onsdag til Odense for at deltage i investordag hos fynsk robotklynge.

On Robot er blandt robotselskaberne, der er grundlagt på Fyn.

Fyn er centrum for udviklingen af robotteknologi i Danmark. Med succesvirksomheden Universal Robots i front har øen skabt sig et internationalt navn inden for udvikling af robotter, og det vækker interesse fra investorer. Det skriver Fyens.dk.

Således deltager 130-140 private investorer og venturefonde i morgen onsdag i en investordag i Odense sammen med en række iværksættere, organisationer, myndigheder og uddannelsesinstitutioner.

"Vi gjorde det på forsøgsbasis sidste år, men i år er det allerede blevet mere end dobbelt så stort," siger arrangør Michael Hansen fra Invest in Odense til Fyens.dk.

Bag investorerne, som deltager i arrangementet, er den nystiftede fond Byfounders og private investorer fra Business Angels Syddanmark.

Universal Robots har kurs mod milliardomsætning

Fynske robotter vil på børsen i Sverige

Forsiden lige nu

Klumme: Virksomheder skal sadle om for at følge med de stigende mængder data

Danmark er godt med, når det kommer til digitalisering. Men med IoT og større mængder data, der hvert sekund sendes til og fra devices, kommer der også større krav til hastigheden. Og vi har ikke tid til ventetid – så hvordan sikrer vi, at vi kan følge med i 2018? Det ser Tina Schou, næstformand i Datacenter Industrien, på i denne klumme.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger