ITWatch

Erhvervslobby jubler over politisk aftale om studiepladser

Det vækker tilfredshed hos Dansk Industri og IT-Branchen, at der bliver oprettet 5000 nye studiepladser, hvoraf størstedelen er inden for teknologi og it. Nu ligger bolden hos uddannelsesinstutionerne, lyder det.

Mette Fjord Sørensen fra DI roser politikerne for at finde penge til flere studiepladser. | Foto: PR/Hans Søndergård/Dansk Industri

Dansk Industri er godt tilfreds med, at et bredt flertal i Folketinget har sat et trecifret millionbeløb af til at oprette flere studiepladser inden for primært teknologi og it.

"Det er virkelig gode nyheder. Det her er noget, vi har arbejdet for længe, og jeg vil gerne rette en meget stor tak til politikerne for at tage ansvaret på sig og finde pengene til flere pladser," udtaler underdirektør for uddannelse og forskning i DI, Mette Fjord Sørensen, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Dansk konsulenthus solgt til finner

Danske Intellishore er blevet opkøbt af finske Solita. Konsulenthuset fortsætter som et selvstændigt selskab, men kan fremover trække på 1200 nye kollegaer til at sætte yderligere fart på væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs