ITWatch

It-uddannelserne optager flere studerende end nogensinde før

Antallet af optagne på landets it-uddannelser er steget med 3 pct. i forhold til sidste år, viser nye tal. IT-Universitetet har dog måtte give afslag til mange ansøgere.

IT-Universitetet i København. | Foto: Maria Albrechtsen Mortensen / Ritzau Scanpix

De mange håbefulde ansøgere fik fredag nat svar på, om de var kommet ind på drømmestudiet, og hvis man udelukkende kigger på landets it-uddannelser, har flere ansøgere end nogensinde før fået en it-studieplads i år.

Optagelsen på it-uddannelserne er således steget med 3 pct. fra 2018 til 2019, hvilket betyder, at der i alt er blevet optaget 153 flere ansøgere i forhold til sidste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Vækstfondens topchef stopper

Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling. Det sker i forbindelse med, at Vækstfonden fra nytår bliver en del af den nye Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Han har sidste arbejdsdag 10. oktober.

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs