ITWatch

Opgør med mandedominans: For få kvinder kan koste forfremmelsen

Ens karriere kan blive begrænset, hvis man som leder hos Dell EMC undlader at sammensætte en divers organisation med f.eks. flere kvinder. Det fortæller europæisk chef Nicolai Moresco, der selv har arbejdet med sine fordomme. "Der var en, der holdt et spejl op for mig," siger han.

Pamela Juhl/Copenhagen Voice
"Det, vi prøver at opnå, er forskellige mindset," siger Nicolai Moresco. Her ses han under en debat om at få flere kvinder i it. Foto: Pamela Juhl/Copenhagen Voice

Det globale it-firma Dell EMC sender sine ledere på kursus - eller træning, som selskabet kalder det - for at lære dem at se deres egne fordomme i øjnene. Målet er ifølge Senior Vice President Nicolai Moresco at gøre lederskabet "mere inkluderende."

Chefen for Services Sales hos Dell EMC i Europa fortæller til ITWatch, at det kan begrænse ens karriere i Dell EMC, hvis man ikke som chef formår at udøve inkluderende lederskab ved blandt andet at sammensætte en gruppe af medarbejdere med både mænd og kvinder, forskellige etniciteter eller uddannelsesbaggrunde.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger