ITWatch

Pakeringsapp slap med skrækken: Hackere fik ikke adgang til data

Hackere tvang parkeringsapp til at nulstille alle kunders kodeord, da de gik efter bl.a. registreringsnumre.

Foto: Colourbox

Hackere gik efter bilregistreringsnumre, brugernavne og adresseoplysninger, da de i sidste måned angreb parkeringsappen Parkman og tvang firmaet til at nulstille samtlige brugeres kodeord.

Men nu viser det sig, at de ikke lykkedes med at få adgang til den store mængde data.

"Efter en grundig undersøgelse er vi nu sikre på, at ingen data er sluppet ud. Ændring af password var blot en sikkerhedsforanstaltning," lyder det fra Pihilip Langkjær, dansk landechef i Parkman, til version2.

Det var i slutningen af juli, at Parkman besluttede at ændre alle kunders kodeord med henvisning til en "begrundet mistanke" om hackerforsøg. Philip Langkjær vil ikke uddybbe overfor Computerworld, hvilken type hackerangreb, der var tale om.

Hackere kræver flere millioner i løsesum fra streamingservice

Hackere truer sig til 160 mio. kr. i løsesum for ransomware 

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs