ITWatch

Britisk fødevarekoncern ramt af hackerangreb

Kunder hos Daylesford Organic, som sælger økologiske high-end fødevarer, har fået deres personlige oplysninger lækket af hackere.

Foto: Lærke Posselt

Personlige oplysninger såsom adresser på kunderne hos den britiske, økologiske fødevareforretning, er blevet lagt ud på internettet af russiske hackere. Det skriver britiske The Times.

Angrebet på Daylesford har lammet deres it-systemer, og hackerne har krævet kryptovaluta for at låse systemerne op igen.

Ifølge The Mail On Sunday, som var de første til at bringe historien, er kendisser som Sir David Attenborough, Jeremy Clarkson, Tim Henman og hertuginden af York, Sarah Ferguson blandt ofrene for ransomware angrebet.

Ransomware anslås at have kostet britiske virksomheder milliarder af pund i løbet af de seneste fem år.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch)

Uber udsat for hackerangreb

7-Eleven om hackerangreb: ”Der går formentlig et stykke tid før vi er 100% tilbage”

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs