ITWatch

Sikkerhedsselskab lander ny millioninvestering

It-ikkerhedsselskabet Muninn har rejst tocifret millionbeløb i ny investeringsrunde. Stifter ser mulighed for at runde 100 mio. euro i omsætning inden for årrække.

Foto: Muninn / PR

Med en investering på 18,5 mio. kr. har it-sikkerhedsselskabet Muninn lukket en ny seedrunde, og pengene skal blandt andet bruges på at sikre en markant vækst i de kommende år, skriver Børsen.

Muninn står bag en softwareløsning, som ved hjælp af kunstig intelligens kan spore unormal aktivitet på virksomheders netværk- og cloud-trafik – og lukke ned for inficerede enheder om nødvendigt – ved brug af kunstig intelligens.

Selskabet havde flere potentielle investorer at vælge imellem, da investeringsrunden skulle lukkes, lyder det fra stifter og direktør Andreas Wehowsky – og ambitionerne for de kommende år er store.

“Vores analyse er, at vi har set rigtigt, og at der er en mulighed for at blive en unicorn med en omsætning på 100 mio. euro og værdiansættelse på 1 mia. euro inden for seks-syv år,” siger Andreas Wehowsky til Børsen.

Nyt navn

Tidligere på året fik Muninn i samarbejde med NNIT til opgave at overvåge og sikre sundhedssektorens systemer mod mulige cyberangreb i de kommende fire – en opgave til 115 mio. kr., som samtidig betød en fordobling af it-sikkerhedsselskabet omsætning.

Muninn gik tidligere under Wehowsky.com, men valget sidste år at skifte til det nuværende for at skabe sig et navn i udlandet med reference til nordisk mytologi.

NNIT vinder fireårig kontrakt med sundhedsmyndigheder

Dansk AI-selskab skifter navn – vil vokse i udlandet

Mere fra ITWatch

Lunar afviser at være en forbrugslånsbank

Lunars køb af svensk udlånsvirksomhed har formegentlig været en væsentlig faktor i den toplinjefremgang, den digitale bank kunne fremvise ved halvåret, mener tidligere SEB-analytiker og nuværende finanskommentator hos Børsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs