ITWatch

Specialist i cybersikkerhed opjusterer vækstmål

På trods af en opjustering falder den amerikanske it-sikkerhedsspecialist Crowdstrike.

Foto: Strf/AP/Ritzau Scanpix

Amerikanske Crowdstrike, der gør sig inden for cybersikkerhed, falder med 2,4 pct. i tirsdagens eftermarked trods en opjustering i forbindelse med regnskabet for andet kvartal.

Prognosen for omsætningen i hele regnskabsåret 2022/23 lyder nu på et interval mellem 2,22 og 2,23 mia. dollar mod tidligere i området mellem 2,19 og 2,21 mia. dollar. På forhånd var der blandt analytikerne ventet en omsætning på 2,20 mia. dollar, ifølge et estimat fra Bloomberg News.

Crowdstrike venter nu også et justeret overskud intervallet mellem 1,31 og 1,33 dollar per aktie mod tidligere et resultat mellem 1,18 og 1,22 dollar og mod konsensus på 1,20 dollar.

”Vi løfter vores guidance for regnskabsåret 2022/23, hvilket afspejler vores teknologiske fordel og stærke medvind i branchen kombineret med et pragmatisk syn på de nuværende makroøkonomiske betingelser,” udtaler finansdirektør Burt Podbere, i regnskabet.

Koncernen oplevede samtidig i sit andet kvartal en stigning i omsætningen på 58 pct. til 535 mio. dollar mod ventede 517 mio. dollar, mens det justerede overskud per aktie blev på 36 cent, sammenlignet med 11 cent et år tidligere, og mod et konsensusestimat på 28 cent dollar, ifølge Bloomberg News.

Den årlige værdi af abonnementsforretningen, ARR, endte desuden på 2,14 mia. dollar, hvilket var en stigning på 59 pct. på årsbasis, mod analytikernes bud på 2,11 mia. dollar.

Sikkerhedsselskab melder om stærk stigning i ransomware

Amerikansk myndighed: Kvantecomputere kan true sikkerheden

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs