ITWatch

Britisk tilsyn advarer: Advokatfirmaernes nye it-systemer øger hacker-risiko

Advokatbranchen bliver mere og mere afhængig af it-løsninger i det daglige arbejde, og for cyberkriminelle kan det betyde flere døre ind. Også danske advokathuse er på hackernes radar.

”Det er tydeligt en voksende trussel. Vi forudser, at tyveri af filer vil blive en normal del af, hvordan ransomware afpresser penge,” konstaterer tilsynet i rapporten. | Foto: Finn Frandsen

Advokatfirmaers brug af it-systemer letter ikke kun arbejdet for advokaterne selv – en uheldig slagside lurer potentielt set også.

For med i pakken følger de cyberkriminelle, der med den voksende afhængighed af it-systemer finder flere muligheder for udnyttelse, lyder advarslen nu i den seneste risikorapport fra det britiske advokattilsyn Solicitors Regulation Authority (SRA).

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs