ITWatch

Internetsikkerhedsselskab leverer over analytikernes forventninger

Amerikanske Palo Alto Neworks stiger på børsen, efter at selskabet har aflagt kvartalsregnskab med pæn omsætning og indtjening.

Foto: KACPER PEMPEL/REUTERS / X02307

Det amerikanske internetsikkerhedsselskab Palo Alto Neworks har mandag efter lukketid aflagt regnskab for det forskudte fjerde kvartal, hvor omsætning og indtjening ligger over analytikernes forventninger.

Prognosen for det nye regnskabsår er også en behagelig overraskelse for investorerne, der i det amerikanske formarked sender aktien op med 10,9 pct. højere i 413,23 dollar.

Omsætningen er steget med 28 pct. i fjerde kvartal til 1,22 mia. dollar, hvilket er over analytikerprognosen på 1,17 mia. dollar. Den justerede indtjening per aktie er steget til 1,60 dollar fra 1,48 dollar, hvor analytikerkonsensus lød på 1,44 dollar.

Faktureringerne er steget med 34 pct. i fjerde kvartal, hvilket er betydeligt over analytikernes forventning på 22,8 pct.

For regnskabsåret 2021/22 venter Palo Alto Networks en omsætning på 5,28-5,33 mia. dollar sammenlignet med analytikerprognosen på 5,01 mia. dollar. Den justerede indtjening per aktie ventes at nå 7,15-7,25 dollar mod ventet 7,09 dollar.

Finanshuset Piper Sandler hæver i kølvandet af regnskabet sit kursmål for aktien til 500 dollar fra 450 dollar, idet der henvises til et imponerende kvartal med stærk vækst i faktureringerne og acceleration i omsætningen.

Regnskabet peger ifølge Piper Sandler mod stærk efterspørgsel efter cybersikkerhedsløsninger og en solid eksekvering, idet organisationen opdaterer sin hardware og adopterer nye sikkerhedsløsninger.

Cybersikkerhedsselskab har udsigt til rød tirsdag efter nedjustering

USA's stjålne cybervåben er igen gået amok 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs