ITWatch

ISS-topchef: Svært at sætte tidshorisont på klarhed omkring malwareangreb

ISS blev sidste uge ramt af et malwareangreb, som betød, at servicekoncernen som en foranstaltning måtte lukke sine systemer ned.

Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Der er ingen tegn på, at kunders data er blevet kompromitteret, men angrebet ventes at få negativ betydning for ISS' resultater i 2020.

Det er dog endnu for tidligt at sige noget om, hvad det kommer til at koste, siger topchef Jeff Gravenhorst til Ritzau Finans onsdag morgen.

"Det er svært at sige. Vi er 10 dage inde i det, efter at vi blev angrebet forrige mandag. Vi lukkede alle vores systemer ned for at være sikre. Det gode er, at vi har investeret meget i det her de seneste mange år," lyder det fra topchefen.

Han fortæller, at alle systemer på de interne servere blev lukket ned, og at der stadig mangler at blive åbnet en del systemer:

"Vi er absolut ikke færdige, men vores forretning er baseret på mennesker, og vi leverer service med rengøring, receptionister og madlavning hver dag, men de teknologiske hjælpemidler er ikke oppe at køre. Vi har ikke et fuldt overblik endnu, men det kommer vi med så hurtigt, som muligt. Det vigtigste er, at vi kan levere langt størstedelen af vores forretning, fordi vi er centreret omkring mennesker," siger Jeff Gravenhorst.

/ritzau/FINANS

Cybersikkerhedsselskab har udsigt til rød tirsdag efter nedjustering 

DMI retter ind efter nye retningslinjer om cookies 

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs