ITWatch

TDC-selskab skal rådgive forsikringsgigant om cyberforsikringer

Danske Netdesign skal hjælpe en af Europas største forsikringsudbyder med at finde den rigtige pris på cyberforsikringer.

Foto: Netdesign/PR

Cyberforsikringer bliver mere udbredte blandt virksomheder, og nu skal danske Netdesign rådgive det internationale forsikringsselskab Allianz med at prissætte produktet.

Det skriver Børsen.

"Vi oplever, at virksomheder og organisationer har fokus på cybertruslen, men at de ikke kender det trusselsbillede og de sårbarheder, de står over for. Vores første og vigtigste råd er altid at lægge ud med at få et overblik over den aktuelle trussel," siger adm. direktør i Netdesign, Marianne Horstmann, til Børsen.

Konkret skal samarbejdet foregå ved, at Netdesign via leverandøren Check Point kontrollerer og vurderer it-sikkerheden hos Allianz' kunder. Det TDC-ejede selskab skal udarbejde rapporter, som det franske forsikringsselskab herefter kan bruge til at fastsætte prisen på kundernes cyberforsikring.

Ifølge Børsen er der tale om et pilotprojekt, hvor nordiske kunder, der skal forsikres for op til 37 mio. kr., kan få kontrolleret it-sikkerheden af Netdesign og Check Point.

Alibaba under belejring: Udsættes for 300 millioner daglige hackerangreb

Falske topchefer narrer danske virksomheder for millioner

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger