ITWatch

Svensk lydbogstjeneste når 1 mio. brugere

Lydbogstjenesten Storytel, der har haft Morten Strunge i ejerkredsen, har opnået en milepæl på 1 mio. betalende abonnenter. Det er en stigning på 200.000 siden årsskiftet.

Det betalende brugere stormer til den svenske lydbogstjeneste Storytel. I går kunne virksomheden oplyse, at selskabet med tilgangen af 200.000 nye brugere i år alene, nu har 1 mio. betalende brugere.

Det skriver Ritzau Finans.

"Jeg er meget bevæget og meget taknemmelig for den fantastiske modtagelse, som Storytel får hver dag fra folk over hele verden, der elsker historier. Det motiverer og inspirerer os til at fortsætte med at være passionerede og innovative og blive ved med at udfordre os selv til at udvikle nye features og nye fantastiske læseoplevelser sammen med både forfattere og brugere," siger topchef i Storytel, Jonas Tellander til Dagens Industri.

Storytel købte for tre år siden danske Mofibo, og samtidig indtrådte Mofibo-stifter Morten Strunge i det svenske selskabs ejerkreds. Den danske iværksætter ejer fortsat omtrent 1 pct. af aktierne i Storytel efter at have solgt ud af sin andel ad flere omgange, men han er ikke længere en del af selskabets ledelse.

Morten Strunges nye podcastsatsning vil sparke liv i brugerbetaling 

Serieiværksætteren Morten Strunge starter ny streamingtjeneste for podcasts 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs