ITWatch

Dansk it-selskab er klar til at købe op i Sverige og Norge

Det danske it-selskab fik for et par år siden nye ejere, og nu er selskabet klar til at vokse via opkøb i nabolandene, skriver Finans.

Jesper Geisler er adm. direktør i Ymor Nordic. | Foto: Ymor / PR

It-selskabet Ymor Nordic vil vokse og er klar til at lave opkøb i Sverige og Norge, skriver Finans.

Selskabet, der er specialiseret i at optimere brugeroplevelser på forretningskritiske it-systemer, hed oprindeligt Avenida, men da hollandske Ymor købte Avenida i 2017, skiftede selskabet navn til Ymor Nordic.

De hollandske ejere har kapitalfonden Main Capital Partners i ryggen, og ejerskabet giver generelt det danske selskab muilghed for at skalere forretningen på en helt ny måde. I øjeblikket er fokus rettet mod opkøb i Sverige og Norge, hvor selskabet allerede har en opkøbspipeline, lyder det.

"Vi kigger efter selskaber i vores niche, hvor vi kan komme ind – og den nuværende ledelse fortsat vil være med. Vi gjorde det selv, da vi blev købt af Ymor – og det er jo gået meget godt, så vi synes, vi er den oplagte showcase. Så vi håber, at vi finder noget i Sverige eller Norge snart – og gerne begge steder," siger Jesper Geisler, adm. direktør i Ymor Nordic, til Finans.

Ymor Nordic landede sidste år en bruttofortjeneste på 17,6 mio. kr. I 2017 lå den på 14,8 mio. kr.

Hollændere køber dansk softwarefirma for at styrke nordisk fokus

Visma foretager to nye opkøb 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs