ITWatch

Dansk it-selskab er klar til at købe op i Sverige og Norge

Det danske it-selskab fik for et par år siden nye ejere, og nu er selskabet klar til at vokse via opkøb i nabolandene, skriver Finans.

Jesper Geisler er adm. direktør i Ymor Nordic. Foto: Ymor / PR

It-selskabet Ymor Nordic vil vokse og er klar til at lave opkøb i Sverige og Norge, skriver Finans.

Selskabet, der er specialiseret i at optimere brugeroplevelser på forretningskritiske it-systemer, hed oprindeligt Avenida, men da hollandske Ymor købte Avenida i 2017, skiftede selskabet navn til Ymor Nordic.

De hollandske ejere har kapitalfonden Main Capital Partners i ryggen, og ejerskabet giver generelt det danske selskab muilghed for at skalere forretningen på en helt ny måde. I øjeblikket er fokus rettet mod opkøb i Sverige og Norge, hvor selskabet allerede har en opkøbspipeline, lyder det.

"Vi kigger efter selskaber i vores niche, hvor vi kan komme ind – og den nuværende ledelse fortsat vil være med. Vi gjorde det selv, da vi blev købt af Ymor – og det er jo gået meget godt, så vi synes, vi er den oplagte showcase. Så vi håber, at vi finder noget i Sverige eller Norge snart – og gerne begge steder," siger Jesper Geisler, adm. direktør i Ymor Nordic, til Finans.

Ymor Nordic landede sidste år en bruttofortjeneste på 17,6 mio. kr. I 2017 lå den på 14,8 mio. kr.

Hollændere køber dansk softwarefirma for at styrke nordisk fokus

Visma foretager to nye opkøb

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger