ITWatch

Dansk it-selskab er klar til at købe op i Sverige og Norge

Det danske it-selskab fik for et par år siden nye ejere, og nu er selskabet klar til at vokse via opkøb i nabolandene, skriver Finans.

Jesper Geisler er adm. direktør i Ymor Nordic. | Foto: Ymor / PR

It-selskabet Ymor Nordic vil vokse og er klar til at lave opkøb i Sverige og Norge, skriver Finans.

Selskabet, der er specialiseret i at optimere brugeroplevelser på forretningskritiske it-systemer, hed oprindeligt Avenida, men da hollandske Ymor købte Avenida i 2017, skiftede selskabet navn til Ymor Nordic.

De hollandske ejere har kapitalfonden Main Capital Partners i ryggen, og ejerskabet giver generelt det danske selskab muilghed for at skalere forretningen på en helt ny måde. I øjeblikket er fokus rettet mod opkøb i Sverige og Norge, hvor selskabet allerede har en opkøbspipeline, lyder det.

"Vi kigger efter selskaber i vores niche, hvor vi kan komme ind – og den nuværende ledelse fortsat vil være med. Vi gjorde det selv, da vi blev købt af Ymor – og det er jo gået meget godt, så vi synes, vi er den oplagte showcase. Så vi håber, at vi finder noget i Sverige eller Norge snart – og gerne begge steder," siger Jesper Geisler, adm. direktør i Ymor Nordic, til Finans.

Ymor Nordic landede sidste år en bruttofortjeneste på 17,6 mio. kr. I 2017 lå den på 14,8 mio. kr.

Hollændere køber dansk softwarefirma for at styrke nordisk fokus

Visma foretager to nye opkøb 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs