ITWatch

Center for Cybersikkerhed vil oprette uddannelse med løn for at sikre talenter

En ny uddannelse under Center for Cybersikkerhed skal skabe en fødekæde af specialister inden for it-sikkerhed.

Foto: Ditte Lysgaard Holm/Polfoto/Arkiv

En halv snes kandidater kan se frem til en lønnet uddannelse i it-sikkerhed hos Center for Cybersikkerhed. Sådan lyder første skridt for en ny uddannelse, der skal sikre fødekæden af talenter inden for området.

Det skriver Berlingske.

"Konkret har vi brug for et større antal mennesker på samme tid. I slutningen af året skal vi have ansat ti, og det vil vi gerne være sikre på, at vi kan," siger Thomas Lund-Sørensen, der er leder af Center for Cybersikkerhed, til Berlingske.

En reklamekampagne skal i løbet af de kommende uger gøre opmærksom på den nye uddannelse. Målet er at få skabt interesse for området blandt de unge, så manglen på specialister inden for cybersikkerhed mindskes.

Datatilsynet om GDPR-bøder: Der er ikke længe til 

Wipro udvider globalt samarbejde med Microsoft 

Mere fra ITWatch

Mærsk dropper blockchain-platformen Tradelens

Der kommer ikke til at blive videreudviklet på den digitale platform Tradelens, som Mærsk har stiftet i samarbejde med IBM. Platformen lukker ved udgangen af første kvartal 2023 på grund af manglende opbakning.

Redaktør: Lippert rydder ud blandt bløde svenskere

Ledelsesrokaden i Globalconnect er en hård omgang for de svenske topchefer i det nordiske selskab. Den bløde stil passer formentlig ikke ind i det dansk-ledede selskab, vurderer redaktør for svensk telemedie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs