ITWatch

Virksomhederne vil have sikkerhed - Symantec rykker i front

Fremgangen for aktien kommer efter et stærkt tredje kvartal, som blev krydret med en opjustering af forventningerne til helåret.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Paul Sakuma

Den amerikanske it-sikkerhedskoncern Symantec topper fredag S&P 500-indekset med et plus på 9,2 pct. Fremgangen følger et stærkt tredje kvartal og opjusterede forventninger til helåret.

På baggrund af en bedre end ventet udvikling i forretningen for "enterprise security" har Symantec løftet sine forventninger til en justeret indtjening per aktie i intervallet 1,57 til 1,661 dollar per aktie mod ventede 1,54 dollar, ifølge Bloomberg News.

Omsætningen for hele regnskabsåret løftes også og ses nu lande i intervallet 4,76 til 4,79 mia. dollar mod ventede 4,74 mia. dollar.

Symantec, som er verdens største inden for it-sikkerhedssoftware, fik i sit tredje kvartal et justeret overskud per aktie på 44 cent, mens omsætningen landede på 1,22 mia. dollar. Analytikerne havde ifølge Bloomberg News regnet med en indtjening per aktie på 39 cent og en omsætning på 1,18 mia. dollar.

Det justerede nettoresultat blev i perioden på 285 mio. dollar mod ventede 255 mio. dollar, mens driftsresultatet, målt på EBITDA, landede på 547 mio. dollar. Her havde Wall Street ventet 464 mio. dollar.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger