ITWatch

Ny undersøgelse: It-kriminelle går stadig efter de lavthængende frugter

I en undersøgelse lavet af Yougov svarer hovedparten, at de oftest oplever cyberangreb i form af phishing mails. Ifølge en sikkerhedsdirektør er tallet ikke overraskende.

Tom Engly, koncernsikkerhedschef, Tryg. | Foto: PR/Tryg

Virksomheders fokus og oplevelser med cybersikkerhed bliver forsøgt kortlagt i en ny undersøgelse, hvor Yougov på vegne af forsikringsselskabet Tryg har spurgt 805 personer, der er helt eller delvist it-beslutningstagere i deres respektive virksomheder.

Undersøgelsen, som Tryg har sendt til ITWatch, har kigget nærmere på virksomheders erfaringer med cyberangreb fra et miks af forskellige brancher. En tredjedel af besvarelsen gælder for virksomheder i størrelsen 1-5 ansatte, mens intervallerne 6-20, 21-50, 51-200 og over 200 ansatte hver får godt 17 pct. af besvarelserne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs