ITWatch

"Staten har sovet i timen når det kommer til it-sikkerhed"

Advarsler om dårlig it-sikkerhed i det offentlige har der været nok af, og Danmark halter bagefter på it-sikkerhed, mener it-sikkerhedsspecialist Peter Kruse. Det står i kontrast til, at Danmark i flere år har arbejdet hårdt for at blive det mest digitaliserede land i EU.

Peter Kruse, sikkerhedsekspert, medstifter CSIS.

Den oprindelig plan var, at statens it-sikkerhedsstrategi skulle have været lanceret i 2017, men blev udskudt til maj i år.

Strategien burde dog have været fremlagt for længst, mener it-sikkerhedsspecialisten Peter Kruse, som ITWatch møder til en konference om netop it-sikkerhed arrangeret af CSIS og DI Digital.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs