ITWatch

Undersøgelse kan udsætte årsrapport fra Symantec

En intern undersøgelse af ukendte forhold i Symantec får sikkerhedsvirksomheden til at overveje en udskydelse af årsrapporten.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Paul Sakuma

Det ame½rikanske sikkerhedsfirma Symantec, der blandt andet står bag anti-virus-programmet Norton, kan være nødsaget til at udskyde udsendelsen af årsrapporten med de økonomiske resultater.

Det sker grundet en igangværende undersøgelse, som ikke forventes at blive færdiggjort i sådan en tid, at man kan færdiggøre årsrapporten.

Undersøgelsen er blevet igangsat på baggrund af "bekymringer, som blev rejst af en tidligere medarbejder", skriver nyhedsbureauet Reuters.

Symantec har ikke ønsket at komme nærmere ind på de konkrete forhold, som bliver undersøgt nærmere. Meldingen får aktien til at dykke med 13,3 pct. til 25,3 dollar (160 kr.).

Finsk sikkerhedschef: Kaffemaskinen bliver virksomhedernes store trussel

Conscia kan mærke fokus på it-sikkerhed: Jeg har stampet ovre i hjørnet

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs