ITWatch

Undersøgelse kan udsætte årsrapport fra Symantec

En intern undersøgelse af ukendte forhold i Symantec får sikkerhedsvirksomheden til at overveje en udskydelse af årsrapporten.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Paul Sakuma

Det ame½rikanske sikkerhedsfirma Symantec, der blandt andet står bag anti-virus-programmet Norton, kan være nødsaget til at udskyde udsendelsen af årsrapporten med de økonomiske resultater.

Det sker grundet en igangværende undersøgelse, som ikke forventes at blive færdiggjort i sådan en tid, at man kan færdiggøre årsrapporten.

Undersøgelsen er blevet igangsat på baggrund af "bekymringer, som blev rejst af en tidligere medarbejder", skriver nyhedsbureauet Reuters.

Symantec har ikke ønsket at komme nærmere ind på de konkrete forhold, som bliver undersøgt nærmere. Meldingen får aktien til at dykke med 13,3 pct. til 25,3 dollar (160 kr.).

Finsk sikkerhedschef: Kaffemaskinen bliver virksomhedernes store trussel

Conscia kan mærke fokus på it-sikkerhed: Jeg har stampet ovre i hjørnet

Mere fra ITWatch

Ericsson: De næste fem år vil vores dataforbrug eksplodere

Om blot fem år vil antallet af 5G-abonnementer i verden runde fem milliarder og 80 procent af alle mobile bredbåndsabonnementer vil være baseret på 5G. Sådan lyder et par forudsigelser fra Ericssons årlige rapport om de kommende år på mobilområdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs