ITWatch

Columbus venter flere ansatte på løse vilkår

Fremtidens ansatte bliver i stigende grad hyret ind på løse freelancevilkår, mener Columbus. Og det er de ansatte selv, der presser udviklingen frem, skriver Berlingske.

Foto: Ida Munch / Polfoto

Flere ansatte vil i fremtiden været ansat på løsere vilkår end i dag. Freelance-begrebet breder sig.

Det skriver Berlingske Business.

Og for Columbus, der leverer ERP-systemer og er noteret på den danske fondsbørs, er det de ansatte selv, der ønsker de løsere vilkår. det siger han til avisen.

"Der er flere, der ønsker en løs tilknytning, som ikke vil have det kollegiale eller sikkerheden, der følger med en fastansættelse. De vil derimod gerne have muligheden for at løse flere opgaver og have flere kunder på én gang," siger Columbus-direktør Thomas Honoré.

Columbus har haft en målsætning om maksimalt at have 10 pct. på freelancevilkår ud af de i alt 1.400 medarbejdere, for at forhindre tomme kontorer og mangel på socialt liv på arbejdspladsen.

 

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs